جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
از وقتی جراحی بینی کردم آلرژی گرفته بینیم بعضی وقت ها همش عطسه می کنم بنظرتون چیکار کنم ؟
ترلان فرهادیانعزیزم به نظرم برو پیش دکتر متخصص اینجوری بهتره برادرمم بعد عمل بینی خیلی آلرژیش زیاد شده بود . پیش دکتر که رفتیم بهش دارو داد و بهتر شد
پاسخ
گلناز برومندکاملاً درکت میکنم، من خودم بعد از جراحی بینی یه مدت عطسه و گرفتگی بینی داشتم و اولش فکر کردم طبیعیست و خودش درست میشه، اما وقتی با متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کردم، فهمیدم بخشی از مشکل به تحریک مخاط بینی بعد از جراحی و حساسیت محیطی مربوطه. با رعایت نکات پزشک، مصرف داروی ضدحساسیت و جلوگیری از گرد و غبار، کمکم علائم کنترل شد و راحتتر نفس میکشیدم. تجربه خودم بهم ثابت کرد که مراجعه سریع به پزشک و مراقبت درست، روند بهبودی رو خیلی راحتتر میکنه.
پاسخ
رخساره حیدریشاید داخل بینیت خشک میشه بعد عمل این خیلی پیش میاد🤔🤔
پاسخ
💖خاطره 💖 💖💖💖منم چند نفر رو ديدم بعد عمل بيني حساس شدن و عطسه و آبريزش پيدا كردن. معمولا با اسپري مخصوص و شستشو بهتر ميشه، اگه شديده برو دکتر ببينه.
پاسخ
سینا کریم نژاداین حالت ممکنه بخاطر حساسیت یا تغییرات بعد جراحی بینی باشه. میتونی اسپری بینی، آنتی هیستامین یا شستوشوی بینی با آب نمک امتحان کنی و اگه طول کشید، حتما پیش دکتر آلرژی برو.
پاسخ
ژینا موسویبرو دکتر گوش و حلق و بینی ببین چی میگه
پاسخ
سودابه رودی منش باربهترین کار اینه ک بری پیش دکتر آلرژی دکتر شهرام سیدی پزشک خوبیه
پاسخ
سمانه اصغزیببین تا مدتی این اتقاق طبیعی مثلا تا یک ماه اما بعد از آن برو پیش پزشکت
پاسخ